top of page
pexels-fauxels-3183197.jpg

Zelfstandig ondernemerschap

Is het ondernemerschap iets voor jou? Misschien droom je ervan om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan maar twijfel je of je wel de juiste vaardigheden hebt. Niet iedereen wordt als ondernemer geboren, maar er zijn wel bepaalde stappen die de kans op een geslaagd ondernemerschap vergroten. Ik reik je deze handvatten aan en begeleid je ook in het herkennen van eventuele risico’s die aan het ondernemerschap zijn verbonden. Zo sta jij straks stevig in je schoenen om succesvol zelfstandig te zijn.

traject-ondernemerschap.png

Ondernemer worden?

‘Ik wil een eigen bedrijf starten’. Dat is jouw wens nu je hebt besloten dat je een nieuwe weg op de arbeidsmarkt wilt inslaan. Heel iets anders dan in dienst zijn bij een werkgever. Maar ook een grote stap die van jou en jouw omgeving enthousiasme en doorzettingsvermogen vraagt. Ik heb in de afgelopen jaren veel startende ondernemers begeleid en help je graag op weg naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.
Ben je een geboren ondernemer en heb je al vastomlijnde plannen voor je nieuwe carrière? Of weet je nog niet of ondernemerschap echt wel mogelijk voor jou is? Als ondernemerscoach help ik je bij het inventariseren van je kwaliteiten, je ambities en jouw kansen en mogelijkheden. Aan de hand hiervan beslissen we samen of je doorgaat naar de volgende stap in het traject: de voorbereiding.
Opstarten en begeleiding tijdens het ondernemerschap
Tijdens de voorbereiding stel je een ondernemingsplan op.
Ik adviseer en begeleid je bij het stap voor stap uitwerken van dit plan. Ieder ondernemingsplan is uniek. Er staat onder meer in:
- wie jij bent als ondernemer;
- welk product je wilt aanbieden;
- hoe de markt eruit ziet;
- hoe je jouw promotie- en sales-activiteiten vormgeeft;
- hoe je je organisatie en financiën inricht.

En ben je eenmaal aan de slag? Dan bied ik je het eerste half jaar alle praktische begeleiding die je nodig hebt. Samen met jou werk ik aan een duurzame basis voor je onderneming.
 

bottom of page