top of page
pexels-julia-m-cameron-4144923.jpg

Loopbaanbegeleiding & Loopbaanoriëntatie

Je hebt een baan maar je vindt hier niet meer de gewenste uitdaging in. Wat jij belangrijk vindt is niet (meer) voldoende aanwezig in jouw huidige werk. Je bent onzeker over de toekomst in je huidige functie. Je loopt vast maar je weet niet goed hoe en waar je de verandering moet zoeken.

Je vindt het moeilijk om in nieuwe kansen en mogelijkheden te denken. 
Hoe kun je jezelf motiveren, waar liggen jouw talenten? 

traject-loopbaano.png

Als je verbondenheid ervaart in je werk, presteer je beter en krijg je energie van wat je doet. Ik start samen met jou een loopbaantraject waarmee je een helder en realistisch beeld op een mogelijke nieuwe loopbaanstap krijgt. Of juist meer plezier kunt halen uit je huidige werk door het vergroten van je weerbaarheid. Ik leer je denken in kansen en mogelijkheden en geef je het vertrouwen dat je een volgende stap kunt maken. Het is een verrijkend traject waarvan je energie zult krijgen. Je weet wat je nodig hebt om jouw talenten en kwaliteiten tot hun recht te laten komen. Met deze belangrijke bagage aan zelfkennis en zelfvertrouwen ga je aan de slag en presenteer jij jezelf met overtuiging op de arbeidsmarkt. Jij hebt de regie weer in handen en kunt de stappen zetten die je brengen waar je wilt zijn. Dat is het resultaat waar we naartoe werken!

 

Er kan een integraal loopbaanbegeleidingstraject worden ingezet, maar er kunnen ook losse diensten zoals een heroriëntatietraject, sollicitatietraining, netwerktraining of individuele maatwerkgesprekken worden afgenomen. De duur hangt af van de specifieke wensen en het beschikbare budget en zal in onderling overleg worden bepaald.

bottom of page