top of page

Referenties

Na meer dan 40 jaar werken kwam ik op 63 jarige leeftijd geheel onverwacht in de WW terecht. Nog nauwelijks van de schok bekomen, heb ik contact opgenomen met Mieke. Vanaf het eerste moment heeft zij mij heel goed begeleid door haar unieke combinatie van professionele maar toch heel persoonlijke aanpak. Ik heb door haar mezelf beter leren kennen en ben er achter gekomen waar en hoe ik goed kan functioneren.

Dank zij het netwerk van Mieke heb ik binnen 4 maanden een droombaan gevonden. Ik ben inmiddels met veel plezier begonnen aan deze mooie uitdaging en kijk met veel plezier terug op de samenwerking met Mieke.

 

In het ontwikkeltraject was mijn coachvraag ' van drijfveren naar concrete functie'.

De gesprekken met Mieke waren helpend en het inzetten van een aantal hulpmiddelen o.a. de loopbaanwaarden test. Het traject was opdracht gestuurd. Daarmee bedoel ik, het antwoord verkrijgen op welke functie passend deels beantwoorden door het maken van opdrachten. Het zet je dus aan het denken om een weloverwogen analyse van jezelf te maken. Tijdens de gesprekken werd de input gebruikt als leidraad wat hielp met

het verder concretiseren van

mijn loopbaan wens.

 

Nadat mijn baan in de reiswereld ben kwijtgeraakt door de "corona" crisis moest ik eens gaan bekijken wat me buiten de reiswereld interessant leek.

Zo kwam ik terecht bij Mieke Dols.

Ze is een positief en eerlijk persoon waar je alles tegen kunt zeggen.

Na iedere afspraak kom je weer thuis met een positief gevoel.

Na allerlei opdrachten en testen kom je erachter wat je sterkste kanten zijn en hoe deze passen binnen de vele vacatures.

bottom of page